Power to WOW - Service for weddings and events

Over Power to WOW

Power to WOW service for wedding and events

De reden voor het kiezen van ‘service for wedding and events’ in plaats van simpelweg evenementen planner of wedding planner is om de volgende reden:

Power to Wow is opgezet voor het verlenen van een dienst. Van de ene persoon met een passie voor gastvrijheid, voor organisatie, voor mooie dingen, van lekker eten en drinken, voor de puntjes op de i, naar een ander. Het draait bij Power to WOW niet om de grootte van het evenement of het budget van het evenement, maar om de reden. Want achter elk evenement zit een verhaal wat vertaalt mag worden naar een spectaculair feest!

Dit tracht Power to WOW dan ook te doen door middel van een persoonlijke aanpak en door te luisteren naar en te overleggen met de opdrachtgever.

Het doel van Power to WOW is het overtreffen van verwachtingen. Niet alleen van de organisatoren, maar ook van de gasten.

Het gezicht achter Power to WOW is Lianda Mulder, afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool van Den Haag. Zij is 10 jaar werkzaam geweest in de horeca als onder andere gastvrouw, floormanager, sales medewerkster en event manager. In deze functies heeft zij ervaring opgedaan in het bedenken, organiseren en uitvoeren van diverse (promotionele) evenementen en het organiseren en uitvoeren van feesten, partijen en bruiloften. Wekelijks organiseerde zij zo’n 5 tot 10 partijen, met van april tot en met oktober ongeveer 2 bruiloften per week en jaarlijks 2 openbare evenementen. Door werkzaam te zijn in de verschillende functies heeft zij alle kennis én kwaliteit in huis om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Evenementen die Lianda eerder heeft georganiseerd:
Almere Proeft! – BoatHouse Almere
Bruidsbeurs – BoatHouse Almere
Personeelsuitje – Medex Instrumenten Service
Surprise Party – Marco
25 jarig jubileum – André en Karin 
Personeelsuitje – Supermarkt
Bruiloft – Kelly en Jordy

“Na de vele evenementen en bruiloften die ik voor mijn werk heb georganiseerd is het eindelijk tijd om mijn eigen bruiloft te organiseren. Door mijn ervaring verlopen alle voorbereidingen precies zoals gepland. Het draaiboek en de planning zijn zo gedetailleerd en helder, dat de contactpersoon bij onze trouwlocatie grapte of ze bruidsparen niet kon doorverwijzen. Gezien mijn passie voor het organiseren van evenementen, is dat het moment geweest waarop ik besloot Power to WOW op te zetten. Ik hoop dan ook in de toekomst vele WOW momenten te mogen creëren door te doen waar ik zoveel passie voor heb.”

© Power to WOW |